Space through design: A tile-tastic makeover



Gallery

“The clients knew exactly what they wanted to achieve with the restyling of their bathroom and ensuite. It was up to us to realise that vision and turn it into a reality.

“The brief was to stay within the original footprint of the rooms, so space was at a premium and all design considerations needed to revolve around breathing a fresh, contemporary, and especially spacious feel to the finished products. We were also tasked with creating high-quality bathrooms consistent with the character of the house using sound but middle-of-the-range products and fittings.

The results speak for themselves: the pale palette of the walls and streamlined fixtures create a clean, spacious look, while opulent floor tiles evoke a touch of oriental bathhouse luxury. The modular mirrors, which reach to the corners, lend an added impression of space and a focal point around which the whole design revolves.”

For more information

Total Bathroom Centre

MORE FROM Total Bathroom Centre:
0 Shares
You May Also Like
Cantilever

Kitchen Synergy

The Cantilever team was very sensitive to the couple’s needs when it came to matching the style of the home with the new kitchen. Working within the existing footprint also meant there were sustainable and financial benefits to this choice, with the resulting space offering added convenience as well as stunning good looks.